ATTDER Kayseri’den İncesu Hastanesi Başhekimine Ziyaret

ATTDER Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Heyeti Kayseri İncesu İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Sesli’yi Makamında Ziyaret etti.

ATTDER Kayseri İl Başkanı Enes Erken, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Bozdemir, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı H.Zahid Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Eyyüp Uzun Kayseri ilinde yapılan dernek çalışmalarından bahsetti.

Dernek İl Başkanımız İncesu entegre acil sağlık hizmetleri istasyonunda çalışan Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikeri arkadaşlarımızın muğlak durumlarından kaynaklanan sorunları iletti. Bu muğlak durumdan kendilerininde rahatsız olduğunu belirten Dr. Hakan Sesli tamamen mali prosedürlerle ilgili sıkıntılardan kaynaklandığını ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna atanmış arkadaşlarımızın sadece istasyonda çalıştırabilmeyi kendilerininde istediğini belirtti.

Öğrenci İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız H.Zahid Yıldırım da hastanenin stajer öğrenci kabul edip etmediği, bünyesinde kaç öğrenci bulundurduğu ve bulundurabileceği ve ilçede bulunan Sağlık Meslek Lisesi hakkında bilgiler aldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Eyyüp Uzun kendisininde bizzat çalışmış olduğu hastanede entegre probleminden kaynaklanan sorunları işin içinden gelen biri olarak dile getirdi.

Bizzat üyelerimizin o gün nöbette olduğu ve temsilen o gün nöbette bulunan Halime Bayhan’ın katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişleri yapıldı. Eyyüp Uzun ve Halime Bayhan geri bildirimlerin olumlu olacağı kanısına vardı ve verimli geçtiğini belirtti.

Dr. Hakan Sesli ve Acil Servis Şefi Sezai Çağlar’ın katıldığı görüşme verimli geçti.

incesu

[box type=”info”]
Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş