ATT DER Öğrenci Komisyonundan Olympos Gezisi Tamamlandı

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği öğrenci komisyonu’nun 16/17/18 ağustos tarihlerinde yaptığı geziye birçok doktor, paramedik, att ve hemşire çalışanları ve öğrencileri olmak üzere toplam 43 kişi katılmıştır.

Aydın merkezden kalkış yapan attder olympos grubunun yolda duraklama ve eğlenceleri hariç ilk durakları düden şelalesi ve kurşunlu şelalesi olmuştur. Burada doğayı gezerken aynı zamanda çeşitli eğlenceli aktivitelerde kişiye bağlı yapılmıştır. (deve ile tur vb.)
Buradan ayrılan gezi ekibimiz olympos’ta kalacakları otele doğru hareket etmişlerdir. Akşam otele yerleştikten sonra kişi isteğine bağlı olarak gece canlı müzik eşliğinde eğlenilmiştir. Eğlenmeye gitmek istemeyen konuklarımız ise olympos’un müthiş doğasında sedirler üzerinde sohbet etmeyi, hamak üzerinde kitap okumayı veya otellerinin odasında dinlenmeyi tercih etmişlerdir.

2.gün sabahında ise açık büfe kahvaltı yapıldıktan sonra avrupanın en büyük ve en yüksek teleferiklerinden olan tahtalı teleferikte aksiyon ve macera tutkunları konuklarımız bu deneyimi büyük bir zevkle yaşamışlardır. Aksiyon istemeyen konuklarımız ise aynı gün sabahtan akşama kadar olympos’un meşhur müthiş denizinde kalmayı veya havuzlarında keyif yapmayı tercih etmişlerdir.

Aynı gün, açık büfe akşam yemeğinden sonra havuzda bütün grubumuz eğlenerek havuzun tadını çıkarmışlardır. Sonrasında ise yine vazgeçilmez eşsiz eğlence mekanımız olan eski-yeni bar’da bütün konuklarımız sabaha kadar doyasıya eğlenmiştir. 3.gün sabah kahvaltısından sonra yanartaş’a gidilmiş olup doğa harikası olan yanartaş bütün konuklarımızın büyük uğraşla tırmandıkları dağ sonunda bulunarak gezilmiştir.

Buradan da ayrıldıktan sonra antalya akvaryumda kişiye bağlı olarak en güzel, en etkileyici balıklara daha yakından görme ihtimali bularak onların yanında olma güzelliğide yaşanılmıştır. Akvaryuma girmek istemeyen konuklarımız ise avm içinde gezme fırsatı bulmuştur.Sonrasında ise dünyaca ünlü şehir olan antalyamızın harika manzarasını birde tekne turu ile gördükten sonra aydına geri dönüş başlamıştır.Gezi organizasyonundan çok memnun kalan gezi grubumuz, ülkemizin ve başka ülkelerin muhteşem yerlerini aynı organizatörler ve gezi şirketimiz ile yapacağımız benzer gezileri sabırsızlıkla beklediklerini ifade etmişlerdir.Gezide dernek broşürleri dağıtılarak, derneğimizin misyonu, vizyonu, hedefleri hakkında bilgi verilerek birçok dernek üyesi sağlanmıştır.Birdaha ki gezilerimizde hepinizi aramızda görmek dileğiyle;

Mert Güler
ATTDER Öğrenci Komisyonu Bşk.Yardımcısı