ATTDER İzmir Fuarında Yer Alarak ATT-Paramedik Mesleğini Tanıttı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneğinin katılımcı olarak yer aldığı 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi. ATTDER Standında 11 gün boyunca ziyaretçiler bilgilendirildi.

82.Izmir Enternasyonal Fuarı’nda açılan ATTDER standında, Acil Tıp Teknisyenliği&Paramedik Mesleğinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Kayıt Dönemine rastgelen fuar süresince Acil Tıp Teknisyeni ve Paramediklerin çalışma koşulları, ATT – Paramedik bölümlerine başvuru Şartları konusunda öğrenciler ve aileleri bilgilendirildi.

ATT DER Standında ayrıca kalp masajı ve suni solunum uygulamaları maket üzerinde uygulamalı olarak gösterildi.112 nin hangi durumlarda ve nasıl aranması gerektiği anlatilarak son dönemde artan suistimal olaylarına karşı bilinçlendirme çalışması yapıldı.

ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, “acil sağlık hizmetlerine son yıllarda büyük katkı sunan meslek grubu olarak Türkiyenin ve dünyanın en büyük fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarında yer almak mesleğimiz ve meslektaşlarımız adına çok önemliydi. ATT DER mesleğimizin gücünü ve itibarını yükseltmek için bu fuarda yer aldı. 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarındaki ATTDER standımızın ilk gününden bitimine kadar görev alan; Mesut YILDIZ, Hilmi KAYA, Adem ALTUN, Mahmut YILMAZ, Arzu KILINÇ, Gamze ÜNAL, Mustafa YILDIZ, Eren YUMUK, Merve ÇINAR, Makbule ÇAVUŞ ve Bilge ÖZLÜ’ye, Standımızı ziyaret eden tüm meslektaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz” dedi.

ATTDER Fuar Stand Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Paylaş