ATT DER Gaziantep Sürücü ATT’lerin Sıkıntılarını İçin İl Sağlık Müdürünü Ziyaret Etti

ATT DER Gaziantep İl Ymnetimi İl Sağlık Müdür Prof .Dr. Metin Karakökü makamında ziyaret etti

Ziyarete ATT DER Gaziantep İl Başkanı Att Ramazan Narcı , İl Başkan Yardımcıları ATT İlknur Bedir Paramedik Nurcihan Başaran ve Att Ahmet Kestanlıoğlu Katıldı.

Ziyarette İl Başkanı Ramazan Narcı , Gaziantep 112 De Çalışan Sürücü Att ‘lerin yaşadığı sıkıntılardan bahsetti. Ramazan Narcı “ Sürücü ATT’ler Mesleğe Tüm İyi Niyet ve özveri ile sahip çıkmaktadır. Hem acil yardım müdahalesinde bulunurken bir yandan da Sürücülük Yapmaktadır bu yüzden sürücü ATT’lerin sorunlarına ayrıca önem verilmesi gerekir dedi.

İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök Sıkıntıları ev çözüm önerilerini dinledi. Bu sıkıntıları not alarak çözüm yolları aranacağını ifade etti.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş