ATTDER İstanbul Yönetiminde Görev Değişimi

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği İstanbul İl Başkanlığında Görev Değişimi Yapılmıştır.

ATTDER İstanbul İl Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Şerife Katırcıoğlu bu görevi Kamil Kabahaliloğlu’na bırakmıştır.

ATTDER İstanbul İl Başkanı Kamil Kabahaliloğlu “Yeni dönemde yönetim kurulumuzla birlikte, İstanbul’da bulunan acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerin(paramedik) tüm sorunlarını dinleyeceklerini, sorunları üst mercilere ileteceklerini, Acil Tıp Teknisyenleri ve teknikerlerinin(paramedik) birlik beraberlik ve dayanışmaları için sosyal organizasyonlar mesleki gelişim için Eğitimler düzenleyeceklerini belirtti.”

Kamil Kabahaliloğlu, “Meslektaşlarımız için çalışmalarının hızlandığını dernek ve İl Başkanlığımız olarak meslektaşlarımız adına ve lehine önemli hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

ATTDER İstanbul İl Yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır

Başkan: Kamil Kabahaliloğlu

Avrupa Yakası Başkan Yardımcıları: Halil Gamsız – Yunus Karaşoğlu

Anadolu Yakası Başkan Yardımcısı: Mustafa Kurtoğlu

Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı: Ferhat Baz

Mevzuattan sorumlu yardımcılar: Yasin Karagöz – Yeşim Karagöz

Sosyal işler Başkan Yardımcıları: Fidan Kurt – Mesut Dikenova

Öğrenci İşleri Başkan Yardımcıları: Selim Gül – Taibe Keleş

Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı: Murat Şenel

• Eski il başkanımız Şerife Katırcıoğluna bu güne kadar ATTDER adına yaptığı tüm çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.
*ATTDER İstanbul İl Başkanlığı
**ATTDER Genel Merkez Yönetim Kurulu