ATTDER’den Cumhuriyetin 90’ncı Yılında Cumhuriyetin Tanıklarına Anlamlı Ziyaret

ATTDER İstanbul İl Başkanlığı Yöneticileri, Cumhuriyetin 90’ncı yıl dönümünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayışdağı Huzurevinde Cumhuriyetin tanıkları ile buluştu.

Böyle bir anlamlı günde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmayan İstanbul İl Başkanı Att. Kamil KABAHALİLOĞLU’na Başkan Yardımcısı Ferhat BAZ, İşçi Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Bilal ŞAHİN ve Sağlık Yöneticisi Tayibe KELEŞ eşlik etti

. Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık eden yaşlılar ile sohbet eden ATTDER yöneticileri tarihi geçmişi yaşayan kaynaklardan dinlediler. Huzurevi sakinleri ile zaman geçiren yönetim, sakinlerin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak onlara moral oldular. Böyle bir anlamlı günde hatırlanmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren sakinler ATTDER yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Yapılan ziyaret sonucunda açıklama yapan ATTDER İstanbul İl Başkanı Att. Kamil KABAHALİLOĞLU, Cumhuriyetimizin 90’ncı yıl dönümünde Cumhuriyetin kuruluşuna ve o döneme şahitlik eden yaşlılarımızla sohbet etmek adeta bizleri o dönemlere götürdü dedi. KABAHALİLOĞLU,  özel günlerde gözleri kapıda ziyaretçilerini bekleyen huzurevi sakinlerine ilk sürprizi ATTDER olarak bizlerin yapması ve bu anlamlı günde ikinci baharını yaşayan yaşlılarla kucaklaşmanın anlatılmaz bir mutluluk olduğunu söyledi. Huzurevine ilk cumhuriyet bayramı ziyaretini gerçekleştirmenin memnuniyetini dile getiren KABAHALİLOĞLU, huzurevindeki bütün yaşlılarımız bizim anne ve babamız bu anlamlı günde onları yalnız bırakmak istemedik dedi.

Huzurevi sakinlerinin özellikle bu özel günlerde daha hassas olduklarına, misafirlerini, eşlerini dostlarını, akrabalarını beklediklerine dikkat çeken KABAHALİLOĞLU, her özel günde yaşlıları sevindirmek ve onların gönüllerini almak için çaba gösterdiklerini söyledi. Toplumsal duyarlılığın özel günlerde öne çıktığını kaydeden KABAHALİLOĞLU, böyle anlamlı günlerde yaşlılar ziyaret edilmeli, yardıma muhtaçlar sevindirilmeli ve toplumda bu bilinç geliştirilmelidir dedi. Bu ziyaret sonucunda Huzurevi sakinlerinin dualarını alabildiysek ne mutlu bize diyerek sözlerini tamamlayan KABAHALİLOĞLU, ATTDER İstanbul İl Başkanlığı olarak herkesin Cumhuriyet bayramını kutladığını belirterek, güç koşullarda kurulan ve bizlere armağan edilen cumhuriyetin ilelebet bekçisi olmaktan onur duyacaklarını söyledi.

1

2

 

3

5

 

6

 

7

Paylaş