ATTDER İstanbul İl Başkanlığından Okul Ziyareti

2013-14 eğitim öğretim yılının başlaması ile acil tıp teknisyenliği bölümüne yeni başlayan ve eğitimine devam eden geleceğin ATT’lerini ziyaret eden ATT DER İstanbul İl yönetimi Bakırköy 70. yıl Sağlık Meslek Lisesini ziyaret etti .

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği İstanbul İl Başkanlığının gerçekleştirdiği ziyarette; ATT Kamil Kabahaliloğlu , il başkan yardımcıları ATT Ferhat Baz , ATT Halil Gamsız ve Yönetim Kurulu Danışmanı Temel Kılınçlı bulundular. Genç meslektaşlarına acil tıp tenkisyenliği ile ilgili bilgi veren ATT DER ekibi öğrencilerin mesleki anlamda merak ettikleri soruları cevapladı. Mesleki gelişimleri hakkında bilgiler verildi. Sahada karşılaşılan problemlerden, insan hayatı kurtarmanın verdiği hazdan bahsedildi. Acil Tıp Teknisyenliği ve teknikeriliğinin mesleki gelişimi ve mevzuatlar hakkında bilgiler verildi. Karşılaşılan vakalardan örnekler verilerek yaşadığımız tecrübeler genç meslektaşlarımıza aktarıldı.

TÜBİTAK tarafından lise öğrencilerine yönelik bu yıl ilk kez düzenlenen girişimcilik ve yenilikçilik yarışmasına katılan lisenin, Türkiye’nin 61 ilinden 633 proje başvurusu arasından EDUARD ADNREİ İVANCEL adlı öğrencinin yaptığı yara yıkama aparatı projesi birinci olması nedeniyle öğrenci ve ATT Öğretmeni Danışman Zehra ERGE tebrik edilmiştir.

Oluşturulan bu sıcak ortam gerek öğretmenlerin gerekse öğrencileri mutlu ederken ATTDER İstanbul İl Yönetiminden bu tarz ziyaretlerin tekrarlanması için söz alındı . ATT DER olarak Bakırköy 70. yıl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Burhanettin Amil ve Öğretmenler Emine Kılıç, Gülsüm Karaman, Lütfiye Amil, Zehra Erge ve öğrencilerine bizlere kapılarını açtıkları , ağırladıkları için teşekkür ederiz.

DSC_3365

DSC_3396

DSC_3376

DSC_3370

Paylaş