ATTDER Yönetiminden Açık Öğretim Okuyan Üyelerine Jest!

ATTDER İstanbul İl Başkanı Att. Kamil KABAHALİLOĞLU, Bşk. Yrd. Att. Halil GAMSIZ, Bşk.Yrd.Att. Ferhat BAZ ve Yönetim Kurulu Danışmanı Temel KILINÇLI’dan oluşan heyet Murat Eğitim Kurumları Bakırköy Şubesini ziyaret etti.

ATTDER üyelerinin büyük bir kısmının açık öğretim yolu ile eğitimlerini uzaktan devam ettirdikleri ve derslerini geçebilecek yeteri puanı alabilmeleri için zaman zaman örgün olarak ders almaya ihtiyaç
duyduklarını belirleyen ATTDER yönetimi bu konuda da üyelerini yalnız bırakmadı.

Üyelerinin bu ihtiyacını dikkate alan ATTDER İstanbul İl Başkanlığı sınav döneminin yakın oluşunu da göz önünde bulundurarak hemen harekete geçti. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden yönetim, Murat Eğitim Kurumları Şube Müdürü Ziya ÖLMEZ ile görüşme yaptı.

Yapılan görüşmede Murat Eğitim Kurumundan Açık Öğretim Kurs kayıtlarında dernek üyelerine %20 oranında bir indirim yapılmasını teklif etti. Yapılan teklifi değerlendiren Murat Eğitim Kurumları ile ATTDER İstanbul İl Başkanlığı arasında varılan mutabakata indirim oranı %15 olarak belirlendi. KPSS Kurslarında ise %10 indirim oranı belirlendi.

Mutabakat sonrası açıklama yapan Başkan KABAHALİLOĞLU, açık öğretim kurslarına kayıt yaptırmak isteyen dernek üyelerinin kaliteli bir eğitim hizmetini daha uygun fiyat koşullarında alabileceğini açıkladı. Dernek yönetimi olarak üyelerinin her konuda yanlarında olduklarını vurgulayan KABAHALİLOĞLU, eğitim anlamında da yanlarında olduklarını yaptıkları çalışmalarla gösterdiklerini kaydetti. Göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıktan dolayı başta Bakırköy Şube Müdürü Ziya ÖLMEZ’e olmak kaydı ile Murat Eğitim Kurumlarına teşekkür eden KABAHALİLOĞLU 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında bütün dernek üyelerine başarılar diledi.

Paylaş