ATTDER AYDIN Öğrencileri Önemsiyor

ATTDER AYDIN il yönetimi tarafından Aydın’da bulunan tüm sağlık meslek liselerine EKG eğitimi verilmesini kapsayan proje 5 kasım Salı günü il başkanı Tuğçe Eriş ve İl başkan yardımcısı Mert Güler tarafından Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde başlatıldı.

Haftanın belirli günlerinde, tüm sınıflara ayrı bir şekilde birkaç haftada Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesindeki eğitimlerini tamamladıktan sonra il yönetimi ekibi diğer sağlık meslek liselerine geçerek bir kez daha sağlık meslek liselerini önemsediklerini kanıtladılar.

İlk gün, Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü; ‘’Çalışmalarını çok yakından takip ettiğim bu dernek gerçekten çok güzel işler yapıyor. Sürekli kendini yeniliyor. Devamlı bir şekilde irtibatımız hiç kopmuyor. Aydın da gerçekten çok güzel çalışan bu dernek yönetimini kutluyor, devamlı yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum.’’ Diyerek son cümlelerini tamamladı.

İl başkanı Tuğçe Eriş ise bu tür çalışmaların Aydın il yönetimi olarak devamlı süreceğini ve öğrencileri önemsediklerini bir kez daha belirtti.

07151100_img_3190

07151206_img_3235