ATT DER Her Yerde..! Organ Bağışı Haftasında ATT DER Görevde

          ATT DER Bursa olarak Bursa İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Organ Bağışı Haftası Etkinliklerine katkıda bulunduk.

ATT DER Genel Başkan Yard. Hasan BOZOK,ATT DER  Bursa İl Başkanı Taner YILDIRIM, ATT DER Bursa İl Başkan Yard. Okan TURAL ve ATT DER üyeleri olarak katıldığımız etkinlikte; Bursa Millet Vekili  Sayın Mustafa ÖZTÜRK’ e ATT DER hakkında bilgi verip 1. Uluslararası Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Kongresi’ne davet ettik. Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin AY’ a Dernek hakkında bilgi verildi ve Organ Bağışının dini boyutu hakkında bilgi edinildi. Sağlık Meslek Lİselerinden öğrencilerinin de yoğun katılımdan bulunduğu etkinlikte ATT DER olarak öğrencilerin problemleri dinlendi ve her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik.

 03-09 KASIM ORGAN BAĞIŞI HAFTASI

    Bir hastalık ya da görevini yapamayan bir organ nedeniyle hayatınızın risk altında olması, umutla o bağışlanacak organı beklemenin ümidi ya da ümitsizliği… Bunlar ancak tecrübeyle sabit, kötü duygulardır. Ve bu maalesef ki kimin kapısını, ne zaman çalacağı belli olmayan bir ihtiyaçtır. Sizi ya da bir sevdiğinizin de bir organ bağışına ihtiyaç duyup duymayacağını bilemezsiniz.

     Sevdiğiniz için canınızı bile verebilirsiniz. Peki ya bir parçanızı? Bağışlayacağınız bir organ başka birilerinin sevdiklerine can verebilir. Kim bilir; onların ki de bir gün sizin sevdiklerinize…

öğrenciler millet vekili sağlık müd.

112 idare

öğrenciler

Bursa müftüsü Mehmet emin ay

Paylaş