Çocuklar Üşümesin Projesi

“Çocuklar İçin…”

Çocuklar Üşümesin Projesi

Çocuklar için… , Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Sosyal İşler Sekreterliğince başlatılan yardım kampanyasıdır.

Amaç:
Bu çetin kış günlerinde imkânsızlıklar yüzünden kaban, ayakkabı ve kıyafetleri olmadığı için üşüyen çocuklara, el uzatarak sıcacık kalbimizle hem üşüyen ellerini, hem de kırık gönüllerini ısıtmak…
Türkiye’nin dört bir yanında etnik köken ayrımı gözetmeksizin herhangi bir taraf veya ideolojik görüşün etkisinde kalmadan belirlenen yardıma muhtaç çocuklara yardım etmek.

İşleyiş:
• ATT DER, sosyal sorumluk projesi kapsamında bu projenin aracısı ve sekretaryası konumunda olacaktır.
• Proje sağ elin verdiğini sol el görmesin düsturu ile çalışmalarını sürdürecek ihtiyaç sahibi ile yardım eden arasında manevi bir bağ kurmayı hedeflemektedir.
• ATT DER İl Yönetimleri’nin ve tarafımıza ulaşan yardım severlerin oluşturmuş oldukları yardıma muhtaç aile listelerine göre dağıtım yapılacak ve taraflara bilgi verilecektir.
• Şuan Türkiye’nin dört bir yanında kaban, ayakkabı gibi çeşitli ihtiyaçları olan yardıma muhtaç çocukların isim ve adresleri mevcuttur.
• Yardım yapmak isteyen yardım severlerin [email protected] adresine yardım desteği konusunda talepkar olduklarına dair mail atmaları gerekmektedir.
• Aynı şekilde facebook üzerinden www.facebook.com/cocuklaricinbirdunya isimli facebook sayfamıza mesaj atarak da bize talepkar olduğunuzu iletebilirsiniz.
• Türkiye’nin herhangi bir şehrindeki yardıma muhtaç ailenin ihtiyacı olan kıyafet listesi başvuru sırasına göre yardımseverlere yollanacaktır.
• Yardım desteğine talepkar olan kişilere adres bilgisi tarafımızca mail olarak iletilecektir.
• Kargo ücreti yardım eden kişi(ürünü gönderen kişi) tarafından karşılanacaktır.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
1-) Yapılacak kıyafet yardımlarında ürünün kullanılmış olmaması gerekmektedir.
2-) Yardımlar nakdi olmamalıdır.
3-) Seçilen kaban, ayakkabı, pantolon gibi ürünlerin bilindik mağazalardan alınması ve yardıma muhtaç kişi tarafından istenildiği takdirde değiştirilmesi sağlanmalıdır.
4-) Ürün fişi ve ürün değişim fişinin de kargo ile yollanması gerekmektedir.
5-) Kişilerin isimleri tarafımızda saklı bulunmaktadır ve elimizdeki yardım listesine ve yapabileceğiniz yardım bedeline göre tarafınıza bir aile belirlenecektir ve o ailenin adres ve isim bilgisi yardımsevere iletilecektir.

Facebook adresi: https://www.facebook.com/cocuklaricinbirdunya
e-posta: [email protected]

Paylaş