ATTDER Çorum’dan Renkli Yıl Sonu Eğlencesi

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri(Paramedik)Derneği Çorum İl Yönetimi Yıl Sonu Etkinliği gerçekleştirildi.

Turgut Özal İş Merkezi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.
Program; Yağız Sefa Kamsız’ın açılış konuşması ve Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği’ni tanıtıcı slayt gösterisi ile başladı.

Daha sonra Çorum İl Yönetimi Başkan Osman Tök, Başkan Yardımcıları, Can KARGIN, Cemil ÇUFADAR, Sezgin ATALAY, Hacı Mehmet BÜKME sahneye davet edilerek Başkan Osman Tök açılış konuşması yaptı.
Osman Tök,”Derneğin amacının arkadaşların Eğitim düzeylerini Uluslar arası standartlara ulaştırmak, Mezuniyet sonrası eğitimleri devam ettirmek,sosyal ve mesleki hayatta birlik ve bütünleşmeyi sağlamaktır” dedi.
Böyle sosyal etkinlikleri çoğaltacaklarını söyleyen Tök, değişik projeler yönünde çalışmaların devam edeceğini ifade etti ve yakın tarihte bir dizi eğitim programlarının olacağını tarihin netlik kazanmasının ardından bilgi verileceğini belirtti.

Dernek Yönetimine yeni katılan Esra Karakuş ve Fatma Alaçam sahneye davet edildi. ATTDER tarafından hazırlanan Çocuklar Üşümesin Projesi’ne destek veren hekimler adına Dr. Recep Göksu’ya teşekkür plaketi verildi. Projenin devamının Başkan Yardımcısı Esra Karakuş tarafından devam ettirileceği belirtildi.
Etkinlikte Bülent Özkömürcü ve Ekibinde olan Okan ve Tanju Petriçli şiir ve müzik dinletisi sundu. Özkömürcü’ye katkılarından dolayı İl Başkan yardımcısı Cemil Çufadar tarafından plaket verildi. 21 hediye çekilişlerinin yapıldığı yılsonu gecesinde, Sağlık Sen Başkanı Ahmet Saatçi Tarafından’da 2 Kişilik Yemek Çeki Verildi. Çorum Hitit Şehir Tiyatrosu ‘Sağlık Olsun’ adlı oyun sahneledi.Sağlık Alanında mizahı ele alan senaryo geceye katılan izleyiciler tarafından tam not aldı.

Tiyatro ekibininin gösterisi sonunda ekip adına Serhat Şahin’e plaket vermek üzere Dernek İl Başkan Yardımcısı Can kargın sahneye davet edildi.

Gecenin Sonunda Sağlık Sen Başkanı Ahmet Saatçi’ye ATTDER ÇORUM’a Katkı Ve Desteklerinden Ötürü Başkan Osman TÖK Tarafından Plaket Verildi.

Dernek yöneticileri, 2013 yılının stresini atmak, yaşadıkları sıkıntıları bir süreliğine unutmak, il ve ilçelerde görev yapan arkadaşlarını bir araya getirerek kaynaşma ve bütünleşmeyi sağlamak, hasret ve özlem giderebilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ettiler.

ATTDER ÇORUM Yöneticileri, Toplamda 2 bin TL’lik Hediye ile destek Olan Dr.Otoklinik Araç Servisine, geceye katılan misafirlerin yemek ve içeceklerinin sponsoru olan ULUSOYDAĞ Tesisleri Sahibi Murat Koçak Ve Müdürü Murat Erözgüne Sonsuz Teşekkürlerini İlettiler.

yılsonu

Paylaş