ATTDER Batman’dan SML Müdürüne Ziyaret

ATTDER Batman İl Başkanı Muhammed BAĞDİKEN, İl Başkan Yardımcıları Dilan GÖNENÇ, Halil DOĞRU ve Müslüm ÇETİN’den oluşan heyet Batman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü M. Hadi ALTIN’ı makamında ziyaret etti.

Dernek olarak tüm ATT öğrencilerine okulları boyunca ve mezuniyetleri sonrasında istediklerinde aramıza güvenle katılabilecekleri konusunda okul müdürü Hadi Bey’e dernekle ilgili faaliyetlerden bahsedildi.İl başkanı Muhammed BAĞDİKEN: En kısa sürede okulun ATT öğrencilerine eğitim vermek istediklerini ve 22-28 Mart haftasında gece organize etmeyi planladıkları ve kendilerinden destek istediğini dile getirdi. Okul müdürü M.Hadi ALTIN bu eğitimden memnun kalacağını ve öğrencilere faydalı olacağını, organize için de her türlü desteği vereceğini ve bu etkinlikten çok memnun kalacağını dile getirdi.

Okul Müdürü M.Hadi ALTIN; öğrencileri için bizden tatbikat istediğini dile getirdi. Bizde çalışmalarımızın olduğunu ve en kısa sürede okul için bir tatbikat yapılacağını belirttik.

Karşılıklı fikir alışverişi yapılarak görüşme sona erdi. Okul Müdürü M.Hadi ALTIN görüşmeden çok memnun kaldığını dile getirdi.

 

Paylaş