Zonguldak 112 Başhekimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği Zonguldak İl Başkanı Oya Çakır ve beraberindeki heyet yeni 112 İl Ambulans Servisi Başhekimini ziyaret etti.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği Zonguldak İl Başkanı Oya Çakır ve beraberindeki heyet yeni 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevine atanan Dr. Murat Alpaslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ATTDER ve çalışmaları hakkında Zonguldak İl Ambulans Servisi Başhekim Dr. Murat Alpaslan’a bilgi verildi. İl Başkanı Oya Çakır ” Sayın başhekimimize görevinde başarılar dilerim. Zonguldak ve 112 acil camiası için hayırlı olsun” şeklinde dileklerini iletti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak İl Ambulans Servisi Başhekim Dr. Murat Alpaslan ” ATTDER’E 112 acil sağlık sistemine yaptığı hizmetlerden ve meslektaşlarınızın mesleki gelişimine sağladığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İl Ambulans Servisi Başhekimliği olarak her zaman faaliyetlere destek vereceğini ifade eden Dr.Murat Alpaslan ATTDER Zonguldak İl Başkanlığına çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş