ATT DER KAHRAMANMARAŞ’tan Şube Müdürü ve 112 Başhekim Vekiline Ziyaret

ATTDER Kahramanmaraş İl Başkanı Mahmut Raşit izci,ATTDER Genel Merkez Kurulu Üyesi Hakan ESKİOĞLU, Basın-Yayın’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı  Ali MISIR ve Sosyal İşler’den Başkan Yardımcısı Serhan KARAKIZ tarafından; İl Ambulans Servisi Başhekim Vekili ve Acil&Afetlerde Sağ.Hiz.Şube Müdürü Dr.İsmail Kahraman ve İl Ambulans Servisi Kalite Sorumlu Hekimi Dr.Nihal Antürk ziyaret edildi.

ATTDER Kahramanmaraş İl Yönetimi ziyarette, Kahramanmaraş’ta görev yapan Acil Tıp Teknisyeni,Paramedik ve diğer çalışanların sorunlarını dile getirdi. İstasyon ziyaretlerinde çalışanların talepleri üzerine 112 Acil çalışanlarının ve sistemin işleyişindeki aksaklıkların çözümü noktasında sahada tecrübesi olan ATT,Paramedik,Sağlık Memurlarının da Başhekimlik gibi İdari Bölümlerde de bulunması sorunların anlaşılması ve çözülmesi noktasında daha etkili ve verimli olacağını ifade etti.

Derneğimizin 2013’de yaptığı çalışmalardan ve 2014 ‘de de yapacağı Eğitim,Sosyal Organizasyon ,Ziyaretler vb.konular paylaşıldı.Bu organizasyonlardan ilkini 22-28 Mart arasında ATT,Paramedik ve 112 Acil Çalışanlarını bir araya getirecek güzel bir proğramla başlayacağını dile getirdi.

İl Ambulans Servisi Başhekim Vekili ve Acil&Afetlerde Sağ.Hiz.Şube Müdürü Dr.İsmail Kahraman ve İl Ambulans Servisi Kalite Sorumlu Hekimi Dr.Nihal Antürk ,derneğimizin ziyaretinden memnun olduklarını,birlik ve beraberlik için böyle bir derneğin varoluşu kendilerini gururlandırdığını ve derneğin yapacağı tüm işlerde desteklerinin tam olduğunu  ifade ettiler.

unnamed (2)

 

 

 

 

unnamed (1)

 

Paylaş