ATTDER Çorum’dan Muhteşem Gün Kutlaması

Çorum Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği Paramedik Haftası Kutlamaları kapsamında tüm üyeleriyle Anvatar Termal Otel’de bir araya geldi. Kutlama programına 550 kişi katıldı.

Toplantıya; Çorum İl Sağlık Müdür Vekili Dr.Hüseyin Göksal,Çorum 112 Acil Servis Başhekimi Dr.İlker Uzeli, ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Attder Çorum İl Başkanı Osman Tök ve ilçeler sağlık çalışanları, hemşireler ve doktorlar katıldı.

Toplantı, Çorum Att Derneğinin faaliyet çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle başladı. Programda konuşan ATT Çorum İl Başkanı Osman Tök yaptığı konuşmada; Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftasında amaç; Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikleri meslek ortak paydasında buluşturarak, acil sağlık sisteminde yer alan bütün sağlık çalışanları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ortamını sağlamak kadar, acil sağlık hizmetleri ve ilk yardım konusunda halkımızı bilinçlendirmek ve kamuoyunu doğru bilgilerle aydınlatmaktır. Ülkemizde acil sağlık hizmetlerinin daha başarılı bir şekilde sürdürülmesi halkımızın duyarlı olması ve ilk yardım ve acil sağlık hizmetleri konusunda bilinçli olması ile doğru orantılıdır ve tüm sağlık çalışanlarımızın günlerini kutlarım dileklerinde bulundu.

ATTDER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak, meslektaşlarımızın olduğu her alanda ve Türkiye’nin her köşesinde var olmak gibi büyük bir ideali taşıyan sivil toplum kuruluşu olarak geçen 7 yıllık süreçte binlerce kilometre yol kat ettik. Ülkemizin her bölgesinde eğitimler düzenledik, sosyal aktiviteler, bilimsel toplantılar tertipledik. Meslektaşlarımızın sorunlarıyla hemdert olmakla kalmayıp sunduğumuz çözüm önerileri ile her platformda meslektaşlarımızın hissiyatını yansıtıp görüşlerini savunarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın enerjisini ülkemizin hizmetine sunduk. 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanında düzenlediğimiz paneller, sempozyumlar, eğitimler ve kutlama etkinliklerimizde, bu birikimlerin bir tezahürüdür. dedi

Çorum 112 Acil Servis Başhekimi Dr.İlker Uzeli’de bir konuşma yaparak sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden en iyi şekilde görevlerini yerine getirdiklerini ve insan,toplum sağlığı hepimiz için son derece önemlidir dedi.

Programda; Yılın Acil Tıp Teknisyeni Mustafa Karaduman ve Yılın Paramediği Yasemin Akçelike ödülleri
verildi. Ayrıca programda sponsor firmalarada birer plaket verildi.

SEFA DOĞANAY MEST ETTİ

Çorum ATT(Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği) üyeleri için sahne alan Yetenek Sizsiniz proğramında ünlü sanatçıların taklitiyle
meşhur olan Ünlü Taklitçi Sefa Doğanay sağlık ile ilgili espirileriyle Çorumluları güldürdü.

Ünlü Taklitçi Sefa Doğanay ünlü sanatçıların taklitlerinide yaparak Attder üyelerinin ve Çorumlu’ların gönül tahtlarına oturdu ve Çorum’da olmaktan son derece memnuniyetini dile getirdi.Ayrıca ünlü sanatçı hayranlarıyla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş