112 Acil,112’nin Sorunlarına Değinmeli

Bugün Yayınlanan 112 Acil Programı İle İlgili, Üyelerimizde Gelen İstekleri 112 Acil Programı Yönetimine Allatki yazı ile ilettik..

112 Acil Programını Yaklaşık 15 Gündür Başta 112 Çalışanları Olmak Üzere Tüm Sağlık Çalışanları Büyük bir heyecan ,Büyük Bir merakla Bekledik ve sonunda Ulaştık …

Öncelikle Yapmış olduğunuz Hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı Sizlere Teşekkürlerimizi İletmek İstiyorum .Büyük Bir Çaba,Gayret ,Büyük bir Özveri ile Çalışan Tüm Arkadaşlarımıza Minnet ve Şükranlarımı İletmek İstiyorum.

Olaylar Hakkında Geniş bilgi ve Ayrıca Profesyonel Çekim’in Olmasında Emeği Geçen Herkese Teşekkürü Bir Borç bilirim.

Halkın 112 ’yi Tanımasına ,mesleğimizi tanımasına ve yaşadığımız o zorlukları göz önüne serdiğinizden dolayı Teşekkür ederim .

Yapılan Program ,Halka Yönelik bir program olduğundan dolayı,gerçekten minimum hata beklide hiç olmaması gerekmekte …Özellikle Şuna Değinmek İstiyorum .81 İlimizin %99’unda ATT ve PARAMEDİK Arkadaşlarımız Ambulansta çalışmakta, Hatta Çift ATT’li Çalışan Arkadaşlarımızda bulunmakta.Ambulanslar da ACİL TIP UZMANI! ,Doktor yerine ATT ve PARAMEDİK Arkadaşlarımızın daha Ön Safta Yer Alması halka Tanıtılması Daha Faydalı Olacaktır .

112 Acil Birimi ,Olay Yerinden Hastane Ortamında Kadar Geçen Sürede Etkindir,Atraksiyon ve Adrenalin Bu Safta daha aktiftir.Bundan Dolayı Çekimlerde Bu Konu’ya da Dikkat Edilirse Çok Mutlu Olurum .

Verilen Bilgiler çok Güzel,ama halk olarak halka’da dönük terimler tıbbi terimlere göre daha çok kullanılır ise daha faydalı olacaktır .Amaç;Halkı Çekmektir Programa ,Halka Anlatmaktır Yaşadıklarımızı,ama bu terimlerden dolayı çoğu insan anlamadığından dolayı izlemekten vazgeçer.

Özellikle 112 ve Komuta Kontrol Ekiplerimizin Yaşamış Olduğu Olaylara Değinilmesi Oldukça Yararlı olacaktır,Mesela Asılsız Bir İhbar Sonucu Bir Kişinin Hayatını Kaybetmesi..! Oldukça Halka direk etki odaklı olur .

Emekleriniz ve Çabalarınız İçin Teşekkürler…Önerilerimizi de Eklerseniz ,Umuyorum Ki Hem 112’de Çalışan Arkadaşlarımız,Hem Hastane Ortamında Çalışan Arkadaşlarımız,Hem de Halk Tarafından Oldukça Başarılı Olacaktır .

ATTDER Yönetim Kurulu Adına
Sülyeman Yıldırım

Paylaş