ATTDER Aydın’dan Sağlık Sen’e Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Aydın İl Başkanlığı tarafından Sağlık Sen Aydın Şube Başkanlığına ziyaret.

ATTDER Aydın İl Başkanı İsmet Çelebi, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçe ve Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Esra Doğan Sağlık-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcıları Cemal Yamak, Hasan Akköprü ve Muhterem Başkaya’yı ziyaret etti.

İl Başkanımız İsmet Çelebi tarafından derneğin misyonu ve vizyonu anlatılarak faaliyetler hakkında bilgi verildi. Derneğimizin meslek alanındaki kazanımları anlatıldı. Katıldığımız çalıştay ve kongrelerdeki etkinliklerden bahsedildi. Sivil toplum kuruluşu olarak ortak amaçlar için gayret gösterildiği vurgusu yapıldı. Meslek alanında yaşanılan sorunlar dile getirilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Bu mesleği icra edenlerin meslekteki gelişimin içinde bulunması, alınacak kararlar ve düzenlemelerde de söz sahibi olması gerekliliği görüşüldü.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcıları ziyaretten dolayı teşekkür ederek Derneğin bu faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Meslek alanındaki bu gayretlerin kazanımları beraberinde getireceğini söyleyerek yeni kazanımlar elde etmek için sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket etmenin gerekliliğini anlattı.

İl Başkanımız İsmet Çelebi de bu samimi ve sıcak karşılamadan dolayı Sağlık-Sen Aydın Şube Başkan Yardımcıları Cemal Yamak,Hasan Akköprü ve Muhterem Başkaya’ya teşekkürlerini iletti.

Paylaş