ATT DER Bitlis’den Sağlık Sen’e Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneği Bitlis İl Başkanlığı Bitlis Sağlık Sen Şube Başkanlığı İle görüştü.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik )  Derneği  Bitlis İl Başkanlığı  olarak  Sağlık Sen Bitlis Şube Başkanı Sayın Baki KAYA  ile Derneğimizin  İl Başkanı; Mehmet ERYILMAZ,İl Başkan Yardımcılarımız Mustafa Serhat TAŞKAN,Mahmut AGUN  görüştü.

Görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik ) Derneğinin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.Özellikle Bitlis de planladığımız organizasyonlar hakkında bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Derneğimizi sıcak karşılayan Sayın Baki KAYA  her türlü konuda bizlerin yanında olacağını,bizlere destek vereceğini, bizlerle birlikte hareket edeceğini bildirdi ve derneğimize katkı sağlayacağını ileti.

Bizleri sıcak karşılayan Sağlık Sen Bitlis  Şube Başkanı Sayın Baki KAYA’ya  İl Başkanlığımız olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

 

Paylaş