ATTDER HATAY İl Başkanlığımız Kurum Yöneticilerine Ziyarette Bulundu

ATT DER HATAY İL BAŞKANLIĞI KURUM YÖNETİCİLERİNE ZİYARETTE BULUNDU

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) Hatay İl Başkanlığı ilimiz sağlık kurumları yöneticilerinde gerçekleşen değişiklikler sonucun da kurum amirlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ATT DER Hatay İl Yönetimi tarafından Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Ümit Mutlu Tiryaki ve Hatay Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Sebahattin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuldu. Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken Sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti. Hatay İl Sağlık Müdürü Dr.Ümit Mutlu TİRYAKİ ‘’ Sizlerle beraber Hatay’da halkımızın sağlığı için 7/24 canla başla büyük bir ekip ruhu ile görev yapıyoruz. Hepimizin ortak paydası halkımıza hizmet dolayısı ile vatanımıza hizmettir. Acil sağlık hizmetlerinin düzgün bir şekilde işlemesi için hepimize önemli görevler düşüyor. Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır’’ ifadelerini kullandı.

Daha sonra ATT DER Hatay İl Yönetimi, Hatay Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Dr. Sebahattin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. ATT DER İl Yönetimi Dr.Sebahattin YILMAZ’A İl Sağlık Müdürlüğü görevini sürdürdüğü dönemde yapılan dernek faaliyetlerine çok büyük destek sağladığını bunun için teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Hatay Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Sebahattin YILMAZ ‘’ Daha önceki görevimde hep beraber güzel çalışmalara imza attık. Sağlık Müdürlüğünde olduğu gibi Kamu Hastaneleri Birliğinin de kapılarımız size ve çalışanlarımıza sonuna kadar açıktır. İnşallah hep birlikte burada da güzel çalışmalara imza atacağız’’ dedi.