Çocuklar Üşümesin Kampanyamız İle Muğla’nın Köylerinde 336 Mont ve Bot Yardımı Yapıldı

ATTDER Muğla yönetimi tarafından Muğla’nın köylerinde 336 çocuğa yardım severler aracılıyla mont ve bot yardımı yapıldı.
ATTDER Muğla İl Başkanı Neslihan YILMAZ proje ile ilgili konuşmasında; çocuklar üşümesin projesi, Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Sosyal İşler Sekreterliğince başlatılan bir yardım kampanyasıdır. Amacımız bu çetin kış günlerinde imkânsızlıklar yüzünden kaban, ayakkabı ve kıyafetleri olmadığı için üşüyen çocuklara, el uzatarak sıcacık kalbimizle hem üşüyen ellerini, hem de kırık gönüllerini ısıtmaktı. Sağ elin verdiğini sol el görmesin düsturu ile çalışmalarımızı sürdürerek ihtiyaç sahibi ile yardım eden arasında manevi bir bağ kurmayı hedefledik dedi. Bu proje dört yıldır devam eden bir proje gecen yıllarda Aydın, Van, Şanlıurfa illerinden okullara MUĞLA ATTDER olarak yardımlar gönderdik ve geçen yıl kendi ilimizde bu güzel projeyi devam ettirme kararı aldık. Projede bizim için önemli olan ise; yapılacak mont ve bot yardımlarında ürünlerin kullanılmış olmaması, hediye paketi yapılması ve kesinlikle yardımların nakdi olmamasıdır. Nasıl çocuğumuza kardeşimize özel günlerde hediye alırız özeniriz, burada da amacımız bu, ihtiyacı olan öğrencilere hem karne hem yeni yıl hediyesi olarak mont ve botlarını en özel şekilde onlara ulaştırmaktı. Muğla merkez Köyceğiz, Seydikemer, Milas, Ortaca, Ula ilçe okullarında toplam 336 öğrenciye hediyelerini ulaştırdıklarını belirtti.
İl Başkanı Neslihan YILMAZ son olarak dernek işi, yardım işi gönül işidir; emeği geçen ATTDER MUĞLA il ve yönetimindeki arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizleri bu projede destekleyen tüm Muğla il Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına, Muğla 112 çalışanlarına, Muğla Sağlık Sen yönetimine, Muğla SASODER yönetimine, Acil Çağrı Merkezi çalışanlarına, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına, ayrıca teşekkürlerimi iletirim diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Paylaş