Sağlık Bakanı Sayın Prof.Dr.Recep Akdağ ve Sayın Prof.Dr.Necdet Ünüvar Adana Programımıza Katıldı

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kapsamında Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programına Ak Parti Adana Milletvekili Sayın Prof.Dr.Necdet Ünüvar katılım sağlayarak  desteklerini ifade ettiler.

Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr.Necdet Ünüvar yaptığı konuşmada; ” 112 Acil çalışanlarının  Sağlık sisteminde şifa arayanla şifa noktası arasında şifa köprüsü olduğunu ifade etti. Ünüvar konuşmasında “22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası kapsamında düzenlenen bu programa özellikle katılmak istedim dedi ve haftayı kutladı”

Daha Sonra Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr.Dr.Necdet Ünüvar tarafından telefonla aranan Sağlık Bakanı Sayın Prof.Dr.Recep AKDAĞ programda bulunan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramediklerin 2-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftasını kutladı. Akdağ Sağlık çalışanlarının mesleklerine sahip çıkmaları ve gayretli çalışmaları sonucu Türkiye’nin sağlık alanında ilerlediğini bunda en önemli etkenin sağlık insan gücü olduğunu bu sebepten dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum”ifadelerini kullandı.

ATT DER Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz Düzler yaptığı açıklamada; Öncelikle bu güne kadar Adana’da yaptığımız çalışmalarda bizden desteğini esirgemeyen sayın il Sağlık müdürümüz Dr. Ahmet ÖZER’e, Sağlık Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürü ve Başhekimimize şükranlarımı sunuyorum, mesleki gelişimimiz adına yaptıkları katkıları asla unutamayız” dedi.  ATT DER Adana İl Başkanı Sultan Korkmaz Düzler” Biz ATT DER ailesi olarak meslek sevdası ile atan yüreklerin tüzel kişilik bulmuş haliyiz geçmiş dönemde de yaptığımız faaliyetlere katılan Sayın Ak Parti Adana Milletvekili Prof.Dr.Necdet Ünüvar’a ayrıca teşekkür ediyorum hem kendisinin programlarımıza katılımı hem Sayın Bakanımız ile aramızda köprü olması ile bizleri onurlandırmıştır. Tüm destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Haberin Videosunu İzlemek İçin BURAYA TIKLAYINIZ

Paylaş