RESÜSİST 2017 BATMAN TAMAMLANDI

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği (ATTDER), Batman’da Resüsist (Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Resüsitasyon) sempozyumu düzenledi.

Sempozyuma, Batman Valisi Ahmet Deniz’in yanı sıra dernek yöneticileri ve bölge illerden gelen çok sayıda acil tıp teknisyeni ile teknikerleri katıldı.

Sempozyumda kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Acil Tıp Teknisyen ve Teknikerlerinin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirtti. Vali Deniz, “Bizim örf, adetlerimizde bir canı kurtaran, insanlığı kurtarmış gibidir. Bu zorlu görevi yerine getirirken de birçok zorluk ve sıkıntıyla karşılaşıyorsunuz. Ama kurtardığınız bir hasta için alacağınız bir hayır duası her şeye bedeldir.” dedi.

Konuşmasının sonunda, ATTDER Genel merkezine teşekkür eden Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi.

ATTDER 2017 Batman #Resüsist Sempozyumu Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği tarafından her yıl ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirilen Resüsist Sempozyumu üçüncü yılını Güneydoğu’nun incisi Batman ilinde gerçekleştirmiştir. Sempozyum açılışında konuşan ATTDER Genel Başkanı Selçuk EVREN “Gidilmeyene gitmek,yapılmayanı yapmak İçin acil sağlık sistemin de önemli sempozyumlar arasında yer alan Resüsist Sempozyumunun üçüsünü Batman da yapıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz ve samimi ev sahipliği için Batman halkı,Şehir idarecileri ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi. Sempozyum Batman başta olmak üzere bölge illerinden yoğun katılım sağlayan acil sağlık hizmetleri çalışan ve öğrencileri ile gerçekleştirlmiştir.

RESÜSİST 2017 Promo 2 from Ceyhan Molla on Vimeo.

Paylaş