ATTDER Muğla’dan Sağlık Hizmetleri Başkanına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanlığı ,Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Burak MÜLAYİM ile Görüştü.
Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN , İl Başkan Yardımcıları ; Gözde CİVAN , Ahmet Can DEMİRCİ , Uğur Sercan AVCI yer aldı.
Görüşmeye, göreve yeni başlayan Dr. Ali Burak MÜLAYİM’e hayırlı olsun dilekleri ile başlanıldı ,çalışmalarında başarılar dilendi ve İl Başkanlığı yönetiminde ki tüm arkadaşların aynı duyguları ilettikleri belirtildi.
Mesleğimizin Her alanında özverili çalışan,genç ve dinamik bir meslek grubunun Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını ifade eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Muğla İl başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN,üzerlerine düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ayrım yapmadan Tüm Sağlık personeli arkadaşlarımızın yanında olduklarını ifade eden ATTDER Muğla İl yönetimi,herkesin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte ve çözüm arayışı için çaba içerisinde olduklarını ifade ettiler.
Yapılan Görüşmeden Oldukça Memnun Olan Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Burak MÜLAYİM , 112 de çalışmanın zorlu ve profesyonellik gerektiren bir iş olduğunu , ATT ve Paramedik arkadaşlarımızın çalışmalarını beğenerek takip ettiğini söyledi.Derneğimizin çalışmalarını da beğenerek takip ettiğini belirterek derneğimizin düzenlediği 5. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’ne katılacağını söyledi.
Ziyaretten Oldukça memnun olduğunu birkez defa ifade eden Dr. Ali Burak MÜLAYİM ,her konuda arkadaşlara Destek vereceklerini ifade etti.

Paylaş