ATTDER Muğla’dan Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanlığı ,Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde sağlık hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı Dr. Hacer ERGÜL ile Görüştü.
Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN , İl Başkan Yardımcıları ; Gözde CİVAN , Ahmet Can DEMİRCİ , Uğur Sercan AVCI yer aldı.
Görüşmeye, göreve yeni başlayan Dr. Hacer ERGÜL’e hayırlı olsun dilekleri ile başlanıldı ,çalışmalarında başarılar dilendi ve İl Başkanlığı yönetiminde ki tüm arkadaşların aynı duyguları ilettikleri belirtildi.
Mesleğimizin Her alanında özverili çalışan,genç ve dinamik bir meslek grubunun Sivil Toplum Kuruluşu olduklarını ifade eden Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Muğla İl başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN,üzerlerine düşen her görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Dernek hakkında bilgi veren ,ayrım yapmadan Tüm Sağlık personeli arkadaşlarımızın yanında olduklarını ifade eden ATTDER Muğla İl yönetimi,herkesin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte ve çözüm arayışı için çaba içerisinde olduklarını ifade ettiler.
Ziyaretten Oldukça memnıun olduğunu ifade eden Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde sağlık hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı Dr. Hacer ERGÜL ,Her konuda arkadaşlara Destek vereceklerini ifade etti.

Paylaş