ATTDER Muğla’dan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Muğla İl Başkanlığı ,Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş BAŞARAN AKÇA ile Görüştü.
Görüşme’de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik)  Derneği Muğla İl Başkanı Faruk Tayfun ÇALIŞKAN , İl Başkan Yardımcıları ; Gözde CİVAN , Ahmet Can DEMİRCİ , Uğur Sercan AVCI yer aldı.
Yaklaşık 5 yıldır Acil Sağlık Hizmetlerinden sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini yürüterek , ilimizde Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişmesinde özveriyle görev alan sayın Dr. Eriş BAŞARAN AKÇA söz konusu görevinden ayrılarak Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı görevine atandı.

ATTDER Muğla İl Başkanlığı olarak, mesleğimize ve meslektaşlarımıza büyük bir özveri ile hizmet etme misyonu ve bugüne kadar yaptığı değerli hizmetlerinden dolayı yürekten teşekkür ederek ,yeni görevinde başarılar dilendi.

Yapılan ziyaretten Oldukça Memnun Olan Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eriş BAŞARAN AKÇA ,Acil Sağlık Hizmetleri için çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaş