6.Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’ne Başvurular Başlıyor

22-28 Mart 2019 tarihlerinde Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Altın Ambulans Sağlık Ödülleri için başvurular 15 Ocak’ta başlıyor. Sağlık Sisteminin en prestijli ödülü olmaya aday Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde 5 kategoride yılın en iyileri ödüllendirilecek..

6. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri için adaylar başvurularını 15 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında www.altinambulans.org web sitesinden gerçekleştirebilecek. Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla organizasyonu gerçekleştirilen “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri”; Başarı Ödülleri, Vefa Ödülleri, Basın Ödülleri,Sosyal Medya Ödülleri ve Jüri Özel Ödülleri olmak üzere 5 kategoride acil sağlık çalışanlarının oylarıyla sahiplerini bulacak.

Oylamalar ve jüri değerlendirmeleri sonucu dereceye girenler, ödüllerini 22-28 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan “6. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” Ödül Töreni ile alacak.

2018 yılında beşincisi organize edilen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde 72 aday yarışmıştı.Toplamda 67673 oy kullanılmıştı.

Üç aşamadan oluşan değerlendirme sürecinde ilk aşama aday belirleme süreci. İlgili kategoriler için yapılacak adaylık başvurularından, ön eleme süreci sonrasında kriterlere uygun görülen adaylar 20 Şubat – 6 Mart 2019 tarihleri arasında oylamaya sunulacak. Aday belirleme kriterleri ile ödül kategorileri şunlardır:

Aday Belirleme Kriterleri

1) İlgili kategoride adaylar en az 3 ATT-DER üyesi tarafından teklif edilir.

2) Aday gösterilecek kişinin bilgilendirilmiş ve onayının alınmış olması gerekmektedir.

3) Aday gösterilecek kişinin;

a) Kısa özgeçmişi
b) 1200 karakteri geçmeyen başarı öyküsü
c) Fotoğrafı (JPG formatında 300 DPI)
d) Aktif olarak görev yaptığı il ve iletişim numarası

Ödül Kategorileri

1-) Başarı Ödülleri:

Acil Tıp Teknisyeni
Paramedik
Başkan
Başkan Yardımcısı
Başhekim
Başhekim Yardımcısı

Doktor
Sağlık Memuru
Hemşire
Ekip
Öğrenci
Ambulans Sürücüsü

2-) Vefa Ödülleri

3-) Basın Ödülleri

4-) Sosyal Medya Ödülleri

5-) Özel Ödüller

Altın Ambulans Tanıtım Filmi from Ceyhan Molla on Vimeo.

5. ALTIN AMBULANS 2018 ÖDÜLLERİNDEN KARELER

Paylaş