ATTDER Siirt İl Başkanlığından Çocuklara Yeni Yıl Hediyesi

Siirt’de görev yapan acil tıp teknisyenleri ve paramedikler bölgede kışlık ayakkabıya ve kıyafete muhtaç çocuklar için yardım kampanyası başlattı.
En zor şartlarda bile fedakarca çalışarak insanları yaşatmayı ilke edinen acil sağlık hizmetleri çalışanları Siirtli çocuklar için anlamlı bir kampanyaya imza attı. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri(Paramedik) Derneği (ATTDER) Siirt İl Başkanlığınca soğuk havanın etkisini iyice gösterdiği bu dönemde kışlık ayakkabıya ve kıyafete muhtaç çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı. “Çocuklar üşümesin” sloganıyla harekete geçen üyeler yardıma muhtaç çocukların bu kış üşümemesi için hayırseverlerden aldıkları ayakkabı ve kıyafet yardımlarını Eruh İlçesi Kekliktepe Köyün de ki 50 çocuğa dağıttı.

ATTDER Siirt İl Başkanı Ömer Hazar , kampanya kapsamında toplanan ayakkabıları ve kıyafetleri , önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdıklarını belirterek, “İl başkanlığı olarak soğuk kış şartlarında üşüyen çocuklarımız için yardım kampanyamızı başlattık. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda gördüğümüz destek ile bugün yaptığımız yardımlarla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak onların tebessüm etmesine vesile olduk ve kampanyamız daha çok çocuğa ulaşmak için devam etmektedir.Bu kampanyada emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına,hayır severlere ve il başkanlığımda ki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş