ATT DER’DEN Sağlık-Sen’ Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI , Genel Başkan Yardımcıları Osman Nuri Kundakçı , Sultan Korkmaz Düzler, Fidan Kurt, Kazım Boyacıoğlu, Erkan Dede , Ali İhsan Karaca , Mukkades Tümenci ve İstanbul İl Başkanı Gökhan Çete tarafından Sağlık-Sen’e ziyaret gerçekleştirildi.

ATT DER heyetinde tarafından yapılan ziyarette Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ’E
Hastaneler de çalışan meslektaşlarımızın daha önce çalıştıkları yoğun bakım servislerin de bugün çalıştırılamaması sonucu yaşanan mağduriyetler İle birlikte ATT/Paramediklerin çalışma alanlarının daraltılmış olması nedeni ile oluşan istihdam sorunlarından bahsedildi.
Yıllardan beri süre gelen ATT’lerin üst öğrenim sıkıntılarına değinildi. ATT mezunlarının eğitimlerini de uzaktan eğitim seçeneği tekrar gündeme getirilerek Paramedik bölümüne tamamlanmasının hayata geçirilmesi, Paramedik bölümünün lisans tamamlamasının kendi bölümleri üzerine yapabilmesi için gerekli çalışmalar yapılması gerekliliği ifade edildi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, “Yıllardır birçok faaliyet yürütürken sizlerin de önerilerini ve desteğini aldık bundan sonra da saha ile ilgili yaptığınız çalışmaları beraber değerlendirip çözüm odaklı işler yapmak isteriz. “ dedi. Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Genel Başkan Metin MEMİŞ yeni seçilen ATT DER Genel Merkez Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

ATT DER Heyeti Sağlık-Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ’A da ziyarette bulunup sorun ve çözüm önerilerini konuştu. Yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade eden Durmuş, ATT DER Genel Merkez Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Paylaş