ATT DER’den Türkiye Kamu Sen Ziyareti

ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı Genel Başkan Yardımcıları Kazım Boyacıoğlu, Mukaddes Tümenci , Osman Nuri Kundakçı ve İstanbul İl Başkanı Gökhan Çete tarafından Türk Sağlık -Sen’e ziyarette bulunuldu.

Türk Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ziyaret için teşekkür ederek “ Sendika olarak sağlık alanında faaliyet gösteren meslek örgütleri ile işbirliği ve istişareyi önemsiyoruz. Çalışanlar adına yapılacak çalışmalarda bir araya geliyoruz ve gelmeye de devam edeceğiz. ATTDER yöneticilerine de bu ziyaret için teşekkür ediyorum. Acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerinin çalışma hayatlarını sorunlarını çözmek ve taleplerinin hayata geçmesi için mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki işbirliği çözümü daha da kolaylaştıracaktır. “ dedi.

ATT DER Genel Başkanı Abdullah Baltacı sahadaki ortak sorunlardan ve çözüm önerilerinden bahsetti ve misafirperverliğinizden ötürü Türkiye Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ,Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan’a teşekkürlerini iletti

Paylaş