Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde Oylama Heyecanı Başladı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği (ATT DER) tarafından her yıl 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde oylama heyecanı başladı.

Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 6.sı düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde ilk aşama sonuçlandı. İlgili kategoriler için yapılan adaylık başvuruları sonucunda, Altın Ambulans Jürisi tarafından kriterlere uygun görülen adaylar belirlendi.

Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine ; Acil Tıp Teknisyeni, Paramedik, Başhekim, Başhekim Yardımcısı,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı, Acil Sağlık Hizmetleri Bşk Yrd, Doktor, Sağlık Memuru, Hemşire, Ekip, Öğrenci, Ambulans Şöförü kategorilerinde kabul edilen başvurulardan oylamaya katılmaya hak kazanan adaylar için halk oylaması 1-12 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Bu yıl Altın Ambulans Oylamaları SMS ile yapılacak.Oylarıyla destek vermek isteyen herkes Turkcell, Vodafone ve Türk telekom operatörlerinden ALT yazıp boşluk bırakarak desteklemek istediği adayın SMS Kodunu yazıp 3969′ a kısa mesaj göndererek destek olabilecek.

Halk oylaması sonucu dereceye girenler, ödüllerini  22-28 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan “6. Altın Ambulans Ödül Töreni” ile alacak.

Paylaş