2019 ALTIN AMBULANS OYLAMASI SONUÇLANDI

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında düzenlenen ve Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı, özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslar arası düzeyde acil sağlık hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 6.sı düzenlenen 2019 Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde Oylama sona erdi.

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden oylamaya katılan adayların başarı öyküleri 1-12 Mart 2019 tarihleri arasında 9 ayrı kategoride SMS sistemi ile oylanarak en çok oy alan adaylar belli oldu. Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah BALTACI ”Bu yıl altıncısın gerçekleştirdiğimiz Altın Ambulans Sağlık Ödüllerine yoğun ilgi oldu. Altın Ambulans geçen 6 yıl içerisinde Sağlık sisteminin klasikleri arasına girdi. Amacımız acil sağlık sisteminde büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarını bir nebzede olsa görünür kılarak acil sağlık hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunmaktır” dedi.

2019 Yılı Altın Ambulans Oylaması Sonucu Ödül Kazanan Adaylar

Başkan Kategorisi: Dr.Mustafa DÖNMEZ
Başhekim Kategorisi: Dr.Gülsün Ateş DOĞAN
Hemşire Kategorisi: Hilal ŞENGEL
Sağlık Memuru Kategorisi: İbrahim KILIÇ
Paramedik Kategorisi: İnayet MOTUK
Acil Tıp Teknisyeni Kategorisi: Buket ŞAHİN
Ambulans Sürücüsü Kategorisi: Mehmet Kenan KAYA
Öğrenci Kategorisi: Selman GÜMÜŞ
Ekip Kategorisi: Tekirdağ UMKE

2019 Yılı Altın Ambulans Sağlık Ödülleri kapsamında yapılan oylama en fazla SMS oyunu alarak dereceye giren adaylara, 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Haftası Resepsiyonun da gerçekleştirilecek olan ödül töreniyle 23 Mart 2019 Tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel’de Altın Ambulans Ödülleri takdim edilecektir.
Oylamaya katılan tüm adaylara ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Paylaş