ATT DER İzmir İl Başkanlığı İzmir Kavram MYO’da Panel Düzenlendi

ATTDER İzmir İl Yönetimi, İzmir Kavram Meslek yüksekokulu paramedik öğrencilerine eğitim ve panelden oluşan organizasyon düzenledi.

Organizasyonda, paramedik mesleği ve tarihçesi, istihdam alanları, alınan hizmet içi eğitimler ve paramediklerin akademik ilerlemeleri konuları anlatıldı. Panelde ATTDER İzmir İl Başkanı Kubilay Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Okan Çakal sunum gerçekleştirdiler.

Panel sonrası bölümde paramedik öğrencilerine acil yardım ambulansı, motosiklet ambulans ve bu araçlarda kullanılan tüm acil yardım malzemelerinin tanıtımı kullanım alanları uygulamalı olarak anlatıldı.

ATT DER İzmir İl Başkanı Kubilay Yılmaz, Başkan Yardımcıları Ayşe Pınar, Okan Çakal, Ramazan Şen, Ozan Önder ve Yaren Özdaş’ın katıldığı eğitimin , eğitmenler ve özellikle İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu paramedik öğrencileri için çok verimli geçtiğini ifade eden ATTDER İzmir İl Başkanı Kubilay Yılmaz, organizasyon dolayısıyla İzmir Kavram Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Berker Kocatürk ve Öğretim Görevlisi ve Yönetim Kurulu üyemiz Prm. Ozan Önder’e teşekkürlerini iletti.

Paylaş