2.Acil Tıp Teknisyenliği Sempozyumu

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği olarak, 2009 yılında İzmir’de gerçekleştirdiğimiz 1.Acil Tıp Teknisyenliği Sempozyumu ülkemizin dört bir yanından gelen meslektaşlarımızın yoğun ilgi ve katılımıyla sonuçlanmıştı. Sizlerin göstermiş olduğu yoğun ilgi, bir araya gelerek bilgi paylaşımı yaptığımız bu sempozyumların her iki yılda bir düzenlenmesinin zorunlu olduğu fikrine bizleri sevk etti. Bu amaçla ülkemizde kendi alanında önemli bir bilimsel aktivite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Acil Tıp Teknisyenliği Sempozyumunun ikincisine sizleri davet etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Mesleğimizin her geçen gün daha da önem kazandığı ve Acil Tıp Teknisyenliğinin toplum tarafından tanınarak tercih edilen bir meslek haline geldiği günümüzde mesleki gelişimimizi sürdürmede mezuniyet sonrası eğitimler ve bilimsel toplantılar önemli bir yere sahiptir. Acil Sağlık Sisteminde yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımında ilk sırada olan Acil Tıp Teknisyenleri olarak; sürekli güncellenmekte olan bilgileri takip etmek, ülkemizin farklı coğrafi bölgelerinde çalışan meslektaşlarımızla biraya gelerek bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak ve meslek ortak paydasında buluşarak ülkemiz acil sağlık sisteminin gelişimine katkı sağlamak bizler için büyük önem arz etmektedir.

2.Acil Tıp Teknisyenliği Sempozyumu bizleri ilgilendiren birçok mesleki konu ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Zengin bilimsel programın yanı sıra düzenlenecek sosyal programla da medeniyetler şehri İstanbul’un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini de görme imkanına da sahip olacaksınız.

Napolyon’un “Dünya tek bir devlet olsa başkenti İstanbul olurdu”dediği; doğası, tarihi mirası ve kültürel zenginlikleri ile eşsiz bir öneme sahip, kıtaları birleştiren sevgi ve barış şehrinde buluşmak dileği ile.

Yaşar GÖKBAYRAK

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği

Y.K.Başkanı

Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir