ATTDER’DEN Sağlık Bakanlığı Ziyareti

ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Özdemir, Ankara İl Başkanı Kadir Ay ve İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yıldız’dan oluşan heyet Sağlık Bakanlığında bir dizi temasta bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine getirilen Dr. Mehmet Akif Güleç’e yeni görevinde başarılar dileyen ATT DER Heyeti Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Ali Coşkun, Eğitim ve Projeler Daire Başkanı Dr.Duygu Cengiz ile görüştü.

Yapılan görüşmelerde Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.Özellikle sertifikasyon eğitimleri, yemek sorunu ve sürücülük yapan Acil Tıp Teknisyenlerinin toplu sözleşmelerde hak ettiği %10 sürücülük farkını alamadığı dile getirilerek bu konularda destek istendi.

2013 yılında Acil Tıp Teknisyenleri Derneği tarafından gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Acil Tıp Teknisyenliği Kongresi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız