ATTDER İstanbul’dan Okul Ziyareti

ATTDER İstanbul İl Başkanı Şerife KATIRCIOĞLU ve ATTDER İstabul Teşkilatlanmadan sorumlu İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Öğrenci Komisyonu Başkan Yardımcılığınıa yürüten Ferhat BAZ ‘dan oluşan heyet Haydarpaşa Bülent Akarcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ndeki karne törenine  katıldı.

Yakın zamanda oluşturulan yeni yönetim kurulunun ardından faaliyetlerine devam eden ATTDER İl Başkanlığı öğrencileri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmayarak meslektaşlarının her alanda yanında olduğunu gösterdi.

Törende konuşma yapan İstanbul İl Başkanı Sayın Şerife KATIRCIOĞLU; mesleğe duyulan saygı, sahiplik duygusu ve birlikteliğin başarıya ulaşmada ilerlemeyi sağlayan en önemli olgular olduğunu belirtti.

Acil tıp teknisyenlerinin 2 yıllık yükseköğrenim hakkı olan ambulans ve acil bakım teknikerliğine son zamanlarda artış gösteren farklı lise gruplarından geçişlerin, meslektaşlarımızın yerleşmesine engel olması ve mesleki kalitenin düşmesine neden olduğunu dile getiren KATIRCIOĞLU, ATTDER olarak bu sorunun çözümüne ilişkin çalışmalar için düğmeye bastıklarını ve en kısa sürede çözüme ulaşacaklarını belirtti.

10-11 Ocak 2013 tarihinde İstanbul’da yapılan 1.İstanbul 112 sempozyumu ve medikal ralliye katılarak başarılı bir çalışma örneği gösteren öğrencilerimiz için Acil Tıp Teknisyenleri Derneği adına hazırlanan teşekkür belgeleri törenle verildi. Ayrıca yapılan çalışmalarda desteklerini bizlerden esirgemeyen okul müdürü sayın Güler SÜRÜCÜ’ye derneğimiz adına plaket takdim edildi.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Öğrenci Komisyonu Başkan Yardımcısı Ferhat BAZ tarafından hazırlanan tören öğrencilerin sorunları ve görüşlerinin dinlenmesinin ardından son buldu. Bizde İstanbul Acil Tıp Teknisyenleri Derneği İstanbul İl Başkanlığı olarak; her zaman desteklerini hissettiğimiz, eğitim ve öğretimde gösterdikleri başarıyı hayranlıkla izlediğimiz Haydarpaşa Bülent Akarcalı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerimize gönülden sonsuz teşekkürlerimizi sunar, değişen dünyada sorunlardan uzak başarılı bir çalışma hayatı dileriz.

Öğrenci Komisyon Sayfamız ve Fotoğraflar için Tıklayınız

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]