Öğrenci Komisyonumuz Okul Ziyaretinde Bulundu

Son yıllarda başarılarından ve sosyal, kültürel faaliyetlerinden söz ettiren ülkemizdeki köklü sağlık meslek liselerinden birisi olan Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ATT-DER Öğrenci Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Mert GÜLER ve ATT-DER Aydın İl Yönetimi Başkan Yardımcıları Ebru YILDIZ ve İlknur ÜNVER ziyaret etti.

ATT-DER Öğrenci Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Mert GÜLER ve Aydın İl Yönetim Başkanı Yardımcıları Ebru YILDIZ ve İlknur ÜNVER yapmış olduğu konuşmada, Okul Müdürü Erol YATAĞAN’a Attder’in öğrenci komisyonu hakkında bilgi verdi.Konusmasına şu sözlerle devam eden GÜLER,ATTDER Hakkında ,yapmış oldukları çalışmalar,vizyon ve misyonu hakkında bilgi verdi.Dernek Tanıtımı Yapan GÜLER,Öğrenciler için yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verirken aynı zamanda fikir alışverişinde de bulundu.

Nazilli Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü, Erol YATAĞAN;
Acil Tıp Teknisyenleri Derneği’nin çalışmalrını yakından takip ettiğini ve ATT-DER Genel Başkanımız Yaşar GÖKBAYRAK gibi başarılı isimlerin çoğunun kendi okullarından mezun olduğuna değinerek her zaman yanımızda olduğundan bahsetti.

Okul öğretmenleri, öğrencileri ve okul idaresi tarafından derneğimizin mobil üyeliğine destek verildi. Okulun ATT öğrencileri konferans salonuna toplatılarak, Acil Tıp Teknisyenleri Derneği’nin faaliyetleri, mobil üyelik ve Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Öğrenci Komisyonu’nun her zaman ve her konuda yanında olacağını bahsedilerek öğrencilerin soruları cevaplandı.

ATT-DER Öğrenci Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Mert GÜLER ve ATT-DER Aydın İl Yönetimi Başkanı Yardımcıları Ebru YILDIZ ve İlknur ÜNVER nöbetten çıkıp geldikleri için, daha sonra ayrıntılı bir ziyarette bulunacaklarını söylediler.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş