ATTDER Çorum İl Başkanlığından İstasyon ve SML Ziyaretleri

ATT DER Çorum İl Başkanı Osman Tök, İl Başkan Yardımcıları Cemil Çufadar, Sezgin Atalay, Can Kargın’dan oluşan heyet Çorum Osmancık 1 Nolu Ashi çalışanları ve Çorum Osmancık İsmail Karataş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Aşkın Liman’ı ziyaret etti.

Çorum Osmancık 1 Nolu Acil sağlık hizmetleri istasyonu ziyaretinde Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri hakkında bilgi verildi. Acil tıp teknisyenlerinin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Çorum’da çalışan acil tıp teknisyenlerinin birlik beraberlik içinde dernek çatısı altında toplanılarak, çözümlerin el birliğiyle yapılması gerektiği vurgulandı.

Yapılacak eğitimler, 2013 yılında yapılacak uluslar arası kongre konularında bilgi aktarıldı. İstasyon çalışanları ziyaretten memnun olduklarını belirtirken, İl yönetimine gösterdikleri ilgiden ve ziyaretten dolayı teşekkür edildi.

Çorum Osmancık İsmail Karataş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Aşkın Liman’ı ziyaretinde ise, dernek olarak yapılan çalışmalar, faaliyetler, ve bundan sonraki süreçte yapılması planlanan eğitimler konusunda bilgi aktarıldı.

Acil tıp teknisyenliği bölümü öğrencilerin yaşadığı sorunlar konuşuldu.
Görüşmede ayrıca acil tıp teknisyeni öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapılması gerektiği belirtildi.

Ambulans Arızası İçin Müdürlük ATT.’den 20.000 TL İstedi

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş