ATT DER Hatay’dan Samandağ 112 Ekibine Hayırlı Olsun Ziyareti

ATT DER Hatay İl yönetim kurulu, yeni açılan Samandağ 2 nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir açılması beklenen Samandağ 2 nolu ASHİ üç gün önce yeni yerinde hizmete açıldı. Daha önce Samandağ Devlet Hastanesine entegre olarak çalışan 2 nolu istasyon personeli Samandağ 1 Nolu toplum sağlığı merkezi üzerindeki yeni istasyonlarında nihayet göreve başladılar.

Samandağ 2 nolu ekibi tarafından sıcak karşılanan ATTDER Hatay İl yönetimi, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Şuan yürütülen ve hedeflenen mesleki kazanımlar, planlanan eğitimler anlatıldı. İl Başkanı Osman Nuri Kundakçı, “ tarafımıza gösterdiğiniz bu samimi karşılamadan dolayı arkadaşlarım adına teşekkür ederim dedi. İstasyonunuzun hayırlı olsun tüm ekip arkadaşlarımıza ambulans kazalarının olmadığı hayırlı nöbetler dilerim dedi.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş