ATTDER’den Sağlık Bakanlığı Müsteşarına Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak, Ankara İl Başkan Yardımcıları Nurcan Göker ve Seçil Bayram’dan oluşan heyet Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof.Dr. Nihat Tosun’u makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Nihat Tosun ile yapılan görüşmede ATT DER’İN faaliyetleri anlatılarak 112 çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi.

Son dönemde kontrolsüz olarak çoğalan Özel Anadolu Sağlık Meslek Liseleri konusunun da gündeme geldiği görüşmede Sağlık Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığına görüş bildirilmesi gerektiği ifade edildi.

ATTDER’E çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sorunların çözümü için çalışmaların yapılacağını ifade etti.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]