ATT ve Paramedikler Tek Yürek

Acil Sağlık Sisteminin baş aktörleri olan Acil Tıp Teknisyeni ve Acil Tıp Teknikerlerini (Paramedik) Tek Meslek Tek Yürek sloganıyla, insanlığa daha güzel hizmet sunmak için bütünleşerek derneğin ismi Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak değiştirilmiştir.

Altaki haber Bursa’da yerel bir gazetede yayınlanmıştır.

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği 5.Olağanüstü Genel Kurulu İzmir Ege Sanayi Bölgesi Toplantı Salonunda 1-2 Temmuz 2013 Tarihinde gerçekleştirildi.

Tüm İl Başkanlarının katıldığı Genel Kurulda,Tek isimle girilen Seçimde Açık oylama ile Genel Başkanlığa tekrardan Yaşar GÖKBAYRAK Yönetimi seçilirken Bursa İl Başkanı Hasan BOZOK Genel Merkez Yönetiminde Mali İşlerden Sorumluluğa Getirildi.

Hasan BOZOK, Öncelikle yeni ismimiz, yeni logomuz hepimize hayırlı olsun.Yeni misyonumuz demiyorum özellikle biz zaten bu misyonu uzun bir süreden beri temsil ediyoruz. Bu süreçte aramıza katılarak bize verdikleri destek için meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, omuzlarımızdaki sorumluluk ağır, beklentiler fazla ve bir an önce aşağıda belirttiğimiz çalışmalarımıza son sürat devam edileceğini bildirdi.

Genel Kurul neticesinde Acil Sağlık Sisteminin baş aktörleri olan Acil Tıp Teknisyeni ve Acil Tıp Teknikerlerini (Paramedik) Tek Meslek Tek Yürek sloganıyla, insanlığa daha güzel hizmet sunmak için bütünleşerek derneğin ismi Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği olarak değiştirilmiştir. İl Başkanları toplantısında mesleğimiz açısından önemli projeler ve planlar yapılarak yol haritası çizdiklerini ifade etti.

112 Acil çalışanları için Erken Emeklilik,  Acil Tıp Teknisyenlerinin üst öğrenim sorunu, Paramediklere Lisans Bölümü Acil ve Afet Yönetimi Okuma Hakkı, Sürücülük Yapan ATT ve Paramedikler için belli kriterlerin oluşturulması,112 Acil de görev yapan annelerin süt izinleri sorunu, Bakanlığın açıkladığı, genellikle İlçe Hastanelerine Entegre İstasyoların açılması,Tüm İl’de Paramedik ve Acil Afet Yönetimi bölümü vb. konular İl Başkanları İstişare Toplantısında gündem kararları arasında yer aldığını ve en kısa sürede Sağlık Bakanlığına iletileceğini söyledi.

bursa attder

[box type=”info”]
Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız[/box]

Paylaş