ATTDER Bolu 2. İftar Yemeğini Düzenledi

Acil Tıp Teknisyenleri Ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Bolu İl Başkanlığı ilk iftar yemeğini 02 Agustos tarihinde gerçekleştirirken ikinci iftarını 5 Ağustos tarihinde düzenledi.

ATTDER Bolu İl Başkanı Derya GÜLER in düzenlediği iftar yemeğinde 112 ve Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve emekli olan çalışma arkadaşlarını bir araya getiren iftar yemeği düzenledi.

Bolu ATTDER yönetiminden Başkan yardımcısı İbrahim Doğankaya Yemek dolayısıyla merkez ve periferdeki istasyonları bir araya getirmenin mutluluğunu dile getirirken Başkan Derya Güler birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Tüm çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı.

bolu2. iftar 3

[box type=”info”]
Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 50 bin Acil Tıp Teknisyeni ve paramedikle 20 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedikler olarak mesleğimizin sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
Derneğimize mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]

Paylaş