Aydın 112’e Geçmiş Olsun Mesajı

Aydın’dan Denizliye doğru hasta nakli için yola çıkan ambulansa arkadan çarpan plakasız motorda bulunan iki kişi hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerine 112 Acil Servis tarafından sevk edilen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 15: 00 sıralarında Denizli- Aydın karayolu Umurlu girişinde meydana geldi. Aydın’a acil hasta getiren üzerinde iki kişin bulunduğu plakasız motor ambulansa arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor üzerinde bulunanlarla birlikte devrildi. Motorun önü parçalanırken, ambulansın arka kapıları zarar gördü, kapı camı patladı. Kazada yaralanan motor sürücüsü ve yanındaki kişinin ağır yaralandığı ve üzerlerinde kimlik çıkmadığı öğrenildi. Yaralılar olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Aydın’daki hastaneler kaldırıldı.

Arka kabinde genel durumu kötü olan hastaya müdahale için uğraşan 112 personeli, kaza anında oksijen tüpünün patladığını düşünerek büyük korku yaşadıklarını dile getirdiler. Ekipteki Paramedik ; Nergis BADEM ATT, Fatma GÜNDÜZ ve ATT Mustafa TUTAR’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği Yönetim Kurulu

Paylaş