ATTDER Van ‘Tek Yürek’ Oldu

22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Haftası tüm Türkiye’de olduğu Van’da da coşkuyla kutlandı.Geceye 180 kişi katıldı.

Kurulduğu günden bugüne Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerlerinin yanında olan ATTDER VAN İL BAŞKANLIĞI tarafından ikincisi gerçekleştirilen Kutlama Van Büyük Urartu Otel’de oldu. Yoğun katılım ve ilgi gören geceye Van İl Sağlık Müdürü Dr.Bilal ACAR, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hamit KARATAŞ , İlçe Sağlık Müdürleri, 112 Başhekimi Dr. Adem DEMİREL , 112 Şube Müdürü Adnan ÖĞRETİCİ , Yüzüncü Yıl Ünv. İlk Ve Acil Yardım Bölüm Başkanı Ali Rıza Kul, Öğretim Görevlileri, Özel Hastane Yöneticileri, 112 Personelleri, Özel Hastane Personelleri Katıldı.

Gecede konuşma yapan Van İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal ACAR , ATTDER’in Van İlindeki Faaliyetlerinden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Gecede konuşma yapan ATTDER Van il başkanı Ayşegül SAVCİ, “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği öncülüğünde kutlanmakta olan Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliği (Paramedik) Haftasının bu yıl ana teması “Acil Sağlık Sisteminde Birlik ve Beraberlik”… Türkiye’nin dört bir tarafında yapılacak olan etkinliklerle hem meslektaşlarımızın kendi aralarında dayanışması, hem de halkımızla kucaklaşması hedeflenmektedir” dedi.

Savcı: Kuruldukları günden beri ATT, Paramedik, Doktor ve Şoför Ayrımı yapmaksızın tüm çalışma arkadaşlarının yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de olacaklarını ve aktivitelerin, eğitimlerinin devam edeceğini belirtti.

Derneğimiz tarafından, Van ilinde özverili çalışmalarından dolayı ATT Rahime ATAN’a ve ATT Tuncay SÖNMEZ’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Yapılan kutlama programının ardından gece son buldu.

Tüm Fotograflar İçin Tıklayınız

van-kutlama1