Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası Trabzon’da Kutlandı

22-28 MART ACİL TIP TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ HAFTASI TRABZONDA KUTLANDI

ATTDER Trabzon Şubesi 2015 yılından beri Trabzon’da faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Zeynep ÇAKIROĞLU’nun Trabzon il başkanlığını yürüttüğü ATTDER Trabzon şubesi 25 Mart cumartesi günü meslek haftasını Novotel’de Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikerleriyle(Paramedik) birlikte kutladı. 29 Mart 2013 tarihinde Trabzon Akçaabat mevkiinde görevi başındayken ambulansla geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak günlerce yoğun bakımda yatan ayrıca o sırada 5 aylık hamile olan Paramedik Arzu KOÇ da geceye katılımıyla tüm meslektaşlarını onurlandırmıştır.Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar KÜÇÜK, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Y. Eray USLU, Başhekim Yardımcıları Dr. Reyhan KARACA ve Dr. Elçin ERGAN’ın katılımıyla renklenen gece meslek çalışanları tarafından coşkuyla kutlandı.
ATTDER Trabzon Şubesinin 3. Geleneksel Halı Saha Futbol Organizasyonunun kupa töreni de gecede yapıldı. Futbol Organizasyonuna Trabzon 112 ailesinin oluşturduğu toplamda 8 takım katılmıştı. Lig usulu yapılan turnuva 3 ay sürmüştü. 8 takım arasında yapılan maçların sonucunda 1. olan takım Turan Yapı Paşasporun renkli görüntülere imza attığı gecede 2.liği Demirspor göğüsleyerek 3. Maçkaspor oldu.
İl Ambulans Servisi Başhekimliğinin 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftasında kendi birim çalışanları için düzenlediği “O Gün İyi ki Oradaydım” konulu fotoğraf ve “O Günü Asla Unutamam” konulu öykü yarışmasının da ödülleri bu gecede sahiplerini buldu. Trabzon 112 nin facebook adresinde yapılan oylama sonucu en çok beğeni alan öykü ve fotoğraflar arasında öykü dalında Ebru YILMAZ(Maçka 112 ASHİ), Ayten OTABAŞ(Ortahisar 1.Nolu 112 ASHİ) Mustafa BABAYİĞİT (Sürmene 112 ASHİ) dereceye girerken fotoğraf dalında Mustafa CENGİZ (Şalpazarı 112 ASHİ) İlyas DOĞAN(Akçaabat Arzu KOÇ 3.Nolu ASHİ) ve Ayten OTABAŞ(Ortahisar 1.Nolu 112 ASHİ) ödüllendirildi.
ATTDER Gala Gecesinde Novotel Genel Müdürü Tuncay BEYAZ ‘a ATTDER Trabzon şubesine olan katkılarından dolayı Trabzon il başkanı Zeynep ÇAKIROĞLU tarafından plaket verilerek sponsorluğundan dolayı Tiryaki agro A.Ş Bölge müdürü Ali Bekir Özşahin Grubuna ve tüm katkı sağlayanlara teşekkür edildi.
Birlik beraberlik ve dayanışmaya vurgu yapılan gecede çoğunluğu ambulanslarda görev yapan meslek çalışanları moral depoladı.

 

Paylaş