ATTDER Bursa İl Başkanlığından İl Sağlık Müdürüne Ziyaret

ATT DER Bursa İl Başkanlığından Sağlık Müdürü Özcan Akan’a Ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri Derneği Bursa İl Başkanı Hasan Bozok, İl Başkan Yardımcıları Taner Yıldırım, Zafer Soysal, Aylin Kuru ve Şermin Acar’dan oluşan heyet Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bursa’da çalışan Acil Tıp Teknisyenlerinin ve 112 çalışanlarının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri dile getirilirken Acil Tıp Teknisyenleri Derneğinin faaliyetleri, hedefleri ve projeleri konusunda da bilgi verildi.

ATT DER Bursa İl Başkanlığı hakkında Sağlık Müdürü Özcan Akan’ı bilgilendiren İl Başkanı Hasan Bozok “bizler genç ve dinamik bir meslek grubunun temsilcileriyiz. Bursa’da çalışan acil tıp teknisyenlerinin mesleki gelişimine katkı sağlayarak ilimizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin kalite ve standardının artırılmasını hedefliyoruz. Bu amaçla yapacağımız faaliyetlerde sizlerin desteği bizim için çok önemli “dedi

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan sivil toplum örgütlerinin önemine vurgu yaparak “çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlimizde sağlık hizmetlerinin gelişimi adına her projeye destek vermeye hazırız” dedi.

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]