ATT DER Aydın İl Yönetimi İstasyon Ziyaretlerinde Bulundu

ATT DER Aydın İl Başkanlığı Merkez 180 menderes ekibi,170 Cumhuriyet ekibi ve 290 İncirliova ekiplerine istasyon ziyaretinde bulundu.

ATT DER Aydın İl Ziyarette Dernek faaliyetlerinden bahsettiler. Ekipler tarafından sıcak karşılanan il yönetimi ATT DER’in bölgemizdeki ve genel faaliyetlerinden bahsetti. Yapılan görüşmede Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri ( Paramedik ) Derneği’nin kuruluşu, çalışmaları, yaptıkları, yapacakları, yapmakta olduğu faaliyletlerden bahsedildi. Mesleki haklarımız, Acil Tıp Teknisyenlerinin ve Paramediklerin eğitimi ve mesleki haklara sahip çıkma konusunda ortak paydalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

aydın112ziyrt2

[box type=”info”]

Sivil toplum kuruluşlarını ayakta tutan en önemli güç üye sayısı ve üyelerinden aldığı destektir. Acil Sağlık Sisteminde 45 bin Acil Tıp Teknisyeni ve 17 bine yakın öğrencimizle yetişmiş ve nitelikli insan gücü bakımından ilk sırada yer alan Acil Tıp Teknisyenleri olarak mesleğimizin tek sivil toplum örgütü olan Acil Tıp Teknisyenleri Derneği çatısı altında toplanarak bu önemli potansiyelimizi sorunlarımızın çözümü için harekete geçirmek sizlerin elinde.
ATTDER’e mobil aidat yöntemiyle 1 dakikada üye olabilirsiniz. Üye olarak derneğimize destek olmak için Tıklayınız [/box]